top of page

Arbejdsdag på fællesområdet søndag den 15. oktober kl. 10.00

Så er det tid snart tid til fælles arbejdsdag - vi håber, at mange vil støtte op om vores initiativ, så vi i fællesskab kan bidrage til vedligeholdelse af vores grønne område.

Arbejdsdagen er søndag den 15. oktober. Vi mødes på det grønne område kl. 10.00, og bestyrelsen sørger for, at der bliver købt ind til fælles frokost, og der vil blive serveret kolde drikkevarer, kaffe og te i løbet af dagen.

Vi håber, at mange vil afse tid til arbejdsdagen. Der er forskellige opgaver, så der er lidt til enhver smag. Vi skal bl.a. male det gamle og nye borde-bænkesæt, plante flotte træer, sætte skur op m.v.

Af hensyn til forplejning er der tilmeldingsfrist lørdag den 7. oktober. Det kan gøres ved e-mail gf.kongsvang@gmail.com eller modulet på hjemmesiden.

De bedste hilsner fra Forskønnelsesudvalget og Bestyrelsen

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ved sidste møde i udvalget er det besluttet, at fælde diverse træer på fællesarealet, pga. af sygdom eller er gået ud. Udvalget vil høre om der er nogen der vil fælde træerne - måske bare et eller to,

Så er referatet fra seneste bestyrelsesmøde den 17. juni 2023 tilgængelig på hjemmesiden under filer. Husk det altid er muligt at stille spørgsmål til bestyrelsen om møder eller noget helt andet, gør

bottom of page