Billeder fra Grundejerforeningen Kongsvangs 50 års Jubilæumsfest

Efter årets generalforsamling blev foreningens 50 års jubilæum fejret. Her er lidt billeder til at supplere dem I alle har på nethinden. Har du nogle billeder fra festen, som du tænker andre kan have glæde af at se, så send dem til gf.kongsvang@gmail.com, og de vil komme på hjemmesiden.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Forskønnelsesudvalget har besluttet at fælde 5 træer på fællesarealet, træerne er udvalgt ud fra højde og placering. Arbejdet starter tirsdag den 27. September 2022 og forventes færdigt fredag den 30.

Bestyrelsen har udarbejdet et dokument med fordeling af opgaver. Dokumentet vil løbende blive opdateret, når nye opgaver kommer til, eller ansvaret for opgaverne skifter hænder. Dokumentet giver alle

OPDATERING: referat med underskrifter fra formanden og dirigenten er nu at finde i sammen mappe. Referatet fra årets ordinære generalforsamling er at finde på foreningens hjemmeside under "Foreningens