top of page

Nyt fra forskønnelsesudvalget

Forskønnelsesudvalget har besluttet at fælde 5 træer på fællesarealet, træerne er udvalgt ud fra højde og placering. Arbejdet starter tirsdag den 27. September 2022 og forventes færdigt fredag den 30. september 2022, hvis ikke vejret driller.

Områder vil periodevis være afspærret/markeret og al trafik og leg skal derfor foregå med god afstand til disse områder.

Arbejdet omfatter:

Fældning, oprydning og stubfræsning af 5 udvalgte træer.

Det er aftalt med firmaet TH Woodtech at der efterlades en bunke med flis og der efterlades en del træ fra trækroner som egner sig til brænde ( de store stykker træ/stubbe fjerner/medtager TH Woodtech)

Kommentarer og spørgsmål sker til Henrik (Spættevej 46) enten på Facebook/messenger alternativt på sms 3026 1624 – Undgå venligst at forstyrre TH Woodtech med spørgsmål, da det er forskønnelsesudvalget der står for beslutningen.

Tilbud til beboere:

Flis og træ kan, når arbejdet er færdigt fredag aften og i weekenden 1-2. oktober 2022, afhentes af beboere mod en mindre betaling. Betaling er besluttet for at sikre at alle får mulighed for få del det eftertragtede træ og for at undgå at der hamstres træ og flis.

Ønske om afhentning meddeles inden afhentning på Facebook alternativt på til Henrik på mobilnummer 3026 1624

De favorable priser er:

1 alm. Trillebør flis – 10,00 kr

1 stor Trillebør flis – 15,00 kr

1 alm. Trillebør brænde – 20,00 kr

1 stor Trillebør brænde – 30,00 kr

Betaling på mobilpay på 3026 1624

Større mængder på trailer eller lignende SKAL aftales før afhentning ligesom pris aftales individuelt. Da vi ikke helt kender mængden af træ der efterlades vil ønsker om større blive begrænset så flest mulige interesserede får en del af træ og flis.

Naturlig hilsen fra

Forskønnelsesudvalget

//Henrik

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page